Wednesday, May 27, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

UUTISKIRJE – elokuu 2009

Hengellinen ilmapiiri on muuttumassa

Jumala lähetti minut ensimmäisen kerran Suomeen vuonna 2001. Siitä lähtien olen palannut joka vuosi kuin muuttolintu. Koko tämän ajan olen odottanut, että jotakin uutta tapahtuisi niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Samoin kuin Elia odotti sadepilven nousemista ja lähetti palvelijansa uudelleen ja uudelleen katsomaan, joko se olisi tulossa, samoin minäkin olen odottanut kaikki nämä vuodet tietäen, että Jumalan aika on tulossa.

Nyt koen, että jotakin on tapahtunut hengellisessä ilmapiirissä. Tämän kesän kiertueeni loppumetreillä alkoivat ennalleen asettamisen sateet virrata kokouksissa. Matkani Englantiin oli selkeästi Jumalan tarkoittama alku sille. Jumala alkoi avata minulle uusia ovia ja jotakin suurta on tapahtunut samaan aikaan näkymättömässä maailmassa. Sateen ropina kuuluu jo!


Hosea Ministryyn on tullut lukuisia todistuksia parantumisista sekä Englannista että Suomesta. Viimeisen kuukauden aikana koimme Suomessa yliluonnollisia ihmeitä yhä useammin. Herra myös puhui Hesekielin 37. luvun toteutumisesta moneen kertaan eri paikoissa kiertäessäni. Se ei tarkoita vain uskovien uudistumista vaan erityisesti luustossa tapahtuvia ihmeitä. Monet saivatkin kokea välittömän parantumisen erilaisista luuvammoista, joista he olivat kärsineet vuosia. Joidenkin ihmisten vammat parantuivat jo penkissä saarnan aikana ennen kuin kukaan rukoili heidän puolestaan.
Karstulan Helluntaiseurakunnan telttakokous

.
Suomessa ollessani luin minua todella hämmästyttäneitä tilastotietoja. En ollut tiennyt, että miljoona suomalaista kärsii erilaisista nivelrikoista ja luuston sairauksista! Herra on kuitenkin voimallinen tekemään luovia ihmeitä. Kun Taivaallinen Ylilääkäri kosketti ihmisiä kokouksissani eri puolella Suomea, näin miten ihmiset kerta toisensa jälkeen hämmästyivät kipujen kadotessa ja luiden ja nivelten parantuessa. Tämä on vain alkua tulevalle. Moni parantui myös rukousliinojen kautta. Ihmeet ovat voimakas todistus siitä, että Jeesus elää. Jos ne kelpasivat Jeesukselle itselleen ja Hänen opetuslapsilleen, niiden täytyy kelvata myös meille. Apt.29:30


HERÄTYS JATKUU PAPUALLA

Kansaa kokoontuneena navetanvintille lähellä Jyväskylää

Enga-maakunnassa työskentelevät Hosea-pastorimme ovat tehneet julistusmatkan Madangiin, viedäkseen sanaa Kristuksesta eteenpäin. Pastorimme ovat palavia evankelistoja, jotka kulkevat apostolisessa voimassa. Matkan aikana parantui 27 ihmistä, monet saivat kokea pelastuksen ja heidät myös kastettiin heti. Seratin alueelle perustettiin uusi kirkko, josta paikallinen pastori Apollo on luvannut huolehtia. Matkaseurueeseen kuulunut pastori Jim Kika jäi Seratiin rakentamaan kirkkoa ja pastorin asuntoa. Alueelle nousee myös uusi Hosea-koulu kirkon yhteyteen.

Miten veljet sitten tiesivät, minne heidän piti lähteä ja mitä tehdä siellä? Papualla eletään pääsääntöisesti ilman minkäänlaisia moderneja tiedotusvälineitä, joten kukaan ihminen ei voinut lähettää heille kutsua tulla kyseiselle paikkakunnalle saarnamatkalle.

Herra näytti näille veljille unen matkasta Madangiin ja Raamatunpaikan (Luuk. 3:5-6). Matkan aikana Herra ohjasi miehiä eteenpäin kertoen heille ilmestysten avulla, mitä tulisi tapahtumaan. Taivaallinen tietoliikenneverkosto oli yksityiskohtaisen tarkka. Pastori Apollo sai myös etukäteen tarkan tiedon Herralta unessa näiden evankelistojen saapumisesta ja siitä, mitä hänen pitäisi tehdä. Näin ryhmää tiedettiin jo odottaa. Yksinkertaista, eikö vain? Puuttuukohan meiltä länsimaiden uskovilta jotakin? Veljien matkakertomus oli kuin suoraan Apostolien teoista.

FILIPPIINEILLÄ KOULUT MENESTYVÄT

Mamburaon ja Aroman kouluissa on jo 200 innokasta oppilasta. Opettajamäärä on myös lisääntynyt kahdella. Emme enää pärjänneet neljällä opettajalla näin suuren oppilasmäärän kanssa, vaikka koulu toimi kahdessa vuorossa.


Uudet tulokkaat ovat Vincent ja Arjay, jotka tuovat kaivattua miehen mallia monille pikku oppilaillemme. Suuret kiitokset kaikille teille, jotka olette uskollisesti lahjoittaneet varoja tähän työhön. Pystymme nyt maksamaan näille uusillekin opettajille palkan. Sharon, Methusela (Nheng), Frances ja Daisy lähettivät kirjeitse erityiset kiitokset välitettäviksi kaikille niille, joiden sydän on avautunut pienten slummilasten kouluttamiseen. Nämä nuoret naiset tekevät sydämestään työtä pienellä palkalla, auttaakseen kurjissa oloissa eläviä lapsia.

Palawanin saaren koulumme on toiminut myös täydellä teholla, oppilaita on tällä hetkellä yhteensä 60. Koulun positiivinen vaikutus näkyy jo slummiyhteisössä. Lasten vanhempia on tullut uskoon ja muutamat ovat todistaneet lopettaneensa päihteiden ja alkoholin käytön, kun elämään on tullut uusi toivo.

Anne TV7:n ohjelmassa "Jumalan juoksutyttö"

PALUU AUSTRALIAAN


Palasin kotiini Brisbaneen elokuun puolivälissä. Monesti olen kokenut vihollisen hyökkäyksiä milloin mistäkin suunnasta, juuri kun olen ollut huoahtamassa päätettyäni rankan työrupeaman. Monia mielenkiintoisia ongelmia ilmeni jälleen paluumatkalla, mutta varsinainen vihollisen nuoli tuli kohti muutama päivä kotiin paluuni jälkeen. Tapasin silloin erään henkilön, joka katsoi asiakseen kommentoida hyvin ikävällä ja sarkastisella tavalla työtäni, jota teen näiden unohdettujen lasten hyväksi. Hän ilmoitti, ettei noiden lasten auttamisesta ole kerrassaan mitään hyötyä.

Tekemäni työ saattaa maailman silmissä olla arvotonta ja näkymätöntä, mutta jokainen hylätty ja unohdettu ihminen on Jumalan silmissä arvokas.

Mt. 18:5 "Joka ottaa tykönsä yhdenkin tämän kaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut."

Mt. 18:10 "Katsokaa, ettette halveksu yhtäkään näistä pienistä; sillä minä sanon teille, että heidän enkelinsä taivaissa näkevät aina minun Isäni kasvot, joka on taivaissa."


Anne

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd