Wednesday, November 29, 2023
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International


JUMALAN KIRKKAUTTA ENGLANTILAISESSA PUUTARHASSA (10/1/2010)

Parantumisihme, joka tapahtui Annen vieraillessa Englannissa kesällä 2009. Yksi kokouksista pidettiin Johnin ja Marian puutarhassa Sheffieldissä. Moni osallistujista tuli myöhemmin kertomaan, miten Jumala kosketti heitä. Seuraavassa Julien todistus.

julieashmore.jpg

Hei Anne!

Haluan kertoa sinulle todistukseni parantumisesta, jonka sain vastaanottaa Johnin ja Marian puutarhassa. Kun olit rukoillut puolestani, makasin huovan päällä ruohikolla ja tunsin, kuinka jokin lasersäteen kaltainen kulki ylitseni. Se
oli vähän niin kuin supermarketissa skannataan tuote, tosin minä en piipannut!

Rukoilit, että ruuansulatukseni parantuisi täydellisesti ja se on tapahtunut! Ensimmäistä kertaa yli 7 vuoden jälkeen kaikki toimii normaalisti. Olen tavattoman iloinen ja kiitän Jumalaa siitä, että Hän lähetti sinut Englantiin tuomaan meille niin paljon rohkaisua.

Tällä viikolla otin osaa erääseen konferenssiin, jossa todistin parantumisestani. Kun palvelimme siellä rukouksessa, tuntui kuin kaikki olisi jotenkin nopeutunut ja monet parantuivat sairauksistaan. Monien korvat ”avautuivat” ja tinnitus, josta jotkut olivat kärsineet, katosi kokonaan. Eräs nainen tuli luokseni ja toivoi vain saavansa kokea Isän rakkauden. Hän oli kovin pettynyt siitä, ettei ollut saanut vastaanottaa parantumista, vaikka monet olivat rukoilleet hänen puolestaan. Katkaisin rukouksessa pettymyksen ja pyysin, että Isän rakkaus tulvisi hänen sydämeensä. Rukoilin myös parantumista koko hänen kehoonsa. En tiennyt sitä silloin, mutta kuulin jälkeenpäin, että hänen kehonsa oli tunnoton rinnasta alaspäin ja hän kykeni kulkemaan ainoastaan kävelykeppien avulla. Hän sanoi: ”Jotakin tapahtui. Jotain on nyt toisin.” Tunto palasi hänen lantioonsa ja reisiinsä. Hän alkoi kävellä ilman keppejä, toisten tukiessa häntä. Sitten hän käveli yksin, ilman tukea ja päätti että sen viikon lopussa hän tanssisi Taivaallisen Isänsä kanssa.

Lähdin konferenssista sinä iltana rohkaistuneena siitä, mitä näin. Jumala haluaa nopeuttaa asioita ja herättää ihmiset näkemään, miten hyvä Hän on.

Siunaan sinua, sisareni.

Julie


 

©2009-2023 Hosea Ministry International Ltd