Friday, May 29, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

UUTISKIRJE KESÄ-HEINÄKUU 2009 Sivu 1/2Saavuin jälleen Suomeen toukokuun lopussa 2009 jokakesäisellä Euroopan kiertueellani. Tänä kesänä Jumala kutsui minut matkustamaan Suomen ja Ranskan lisäksi myös Englantiin. Kerron seuraavassa joitakin lämpimäisiä kaikista näistä maista.

SUOMI
Totuttuun tapaan kierrän kesämatkallani ympäri Suomea vieraillen eri seurakunnissa ja yhteisöissä ja pitäen myös lukuisia kotikokouksia. Tänä kesänä erityinen ilonaiheeni olivat Keski-Suomessa Laukaassa vietetyt Juhannusjuhlat sekä seuraavalla viikolla samassa paikassa ollut seminaariviikko. Tämä aika oli jotakin aivan erityistä Suomen suvessa myös hengellisesti.


Sekä kolmen päivän mittaiset juhannusjuhlat että seminaariviikko pidettiin hotelli Vuolakkeessa, Laukaan kauniissa järvimaisemissa. Aloittaessamme ensimmäistä kokousta emme vielä tienneet, että Jumalan voima ja Hänen erityinen läsnäolonsa toisivat paikalle väkeä niin, että tilat kävisivät ahtaiksi. Näin kuitenkin tapahtui. Ihmiset olivat hyvin vastaanottavia ja heitä oli tullut monista kirkko- ja seurakunnista, jopa busseilla pitkien matkojen päästä.

Kokouksissa oli sellainen rakkauden ilmapiiri, jota en ole ennen kokenut seminaarien yhteydessä, ja sen huomasivat kaikki muutkin. Ihmiset kunnioittivat ja rakastivat toisiaan, eikä opillisilla pikku eroavaisuuksilla ollut siinä ilmapiirissä mitään merkitystä.

Ilmapiiri oli niin Pyhän Hengen täyteinen, etten lainkaan ihmettelisi, jos Laukaassa alkaisi herätys. Herra virvoitti, yhdisti ja paransi mukana olijoita myös sisäisistä ja fyysisistä vaivoista.Seminaarin aiheena oli voitelu, ja sitä oli todella runsaasti läsnä. Iltakokoukset äänitettiin, ja niitä voi katsella ja kuunnella jossain vaiheessa internetissä www.nettikirkko.net

Laukaan seminaarissa opetti minun lisäkseni myös ranskalainen pastori Francoise Foisil. Osallistujat olivat niin innostuneita seminaarista, että monet ilmoittautuivat jo ensi kesän seminaariin varmistaakseen paikkansa, sillä hotellin konferenssitilat alkoivat käydä ahtaiksi väen lisääntyessä. Saimme jälleen todistuksen siitä, että Suomen kansa liikkuu, jos Pyhän Hengen voima on läsnä. Jos täysipainoisen Sanan julistus ja sen mukana seuraavat ihmeet ja merkit kelpasivat apostoleille, niiden pitäisi kelvata myös länsimaiselle uskovalle. Herra kehotti minua kertomaan tänä vuonna ihmeistä ja merkeistä Euroopan kiertueellani.

Siihen meillä on myös Sanan kehotus 1Aikak. 16:8-12, jossa sanotaan: "....puhukaa kaikista Hänen ihmeistänsä."

Kiitos Minna ja Mikael Vainio, että järjestitte nämä tilaisuudet, ja kiitos jokaiselle osallistujalle. Te teitte Jumalan Pyhän Hengen liikkumisen mahdolliseksi avoimuudellanne.


Ennen Euroopan matkani alkamista sain profetian sanan Aasian lähetiltä: "Tämä vuosi on merkittävä Suomen palvelutehtävän kannalta, sillä se luo pohjan sille, mitä Herra tulee tekemään ensi vuonna..."

Uskon myös, että nyt on kristikansan puhdistuksen vuosi, jolloin salassa tehdyt asiat tuodaan julki ja lopunajan morsianta puhdistetaan. Anna puhdistuksen tapahtua pohjia myöten, vaikka se sattuisi, sillä Sanan mukaan morsiamen on oltava tahraton. Raamatun Sana kehottaa meitä panemaan pois lihan teot, joita ovat epäjumlanpalvelus, noituus, eriseurat, lahkot, vihamielisyys, kateus, riidat, juonet... Ei kukaan joka näitä harrastaa ole perivä Jumalan valtakuntaa. (Gal. 5: 19-22) Huomaa, että kateus ja noituus on niputettu samaan ryhmään. Nyt on aika tehdä parannus, sillä Jumala alkaa puhdistuksen ensin omiensa keskuudesta, jotta herätys voisi alkaa ja sato voitaisiin tuoda sisään.

/ jatkuu sivulla2

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd