Tuesday, May 21, 2024
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

luenayte4.jpg Annen kirja‚Ä̬ĚIhmeit√§ Filippiinien slummeissa‚Ä̬Ěon koskettava ja hauska matkakertomus Jumalan ja Jumalan ihmisten ty√∂st√§ Filippiineill√§. Se on loistava uskon tason kohottaja, rohkaisija, innostaja ‚Äď ja lahja. Lue muiden arviointeja kirjasta tai n√§yteluku.

  • Kirjaa saa my√∂s englanninkielisen√§ - osta vaikka lukiolaiselle, joka haluaa kohentaa kielitaitoaan! (Huom! Englanninkielinen versio eroaa hieman suomenkielisest√§ ja se sis√§lt√§√§ my√∂s enemm√§n kuvia.)
  • Kirjoista saatava tuotto k√§ytet√§√§n lyhent√§m√§tt√∂m√§n√§ Hosean palveluty√∂h√∂n mm. Filippiineill√§, Fijill√§ ja Tongalla.
Voit tehdä kirjatilauksesi täyttämällä allaolevan kaavakkeen tai lähettämällä meille vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen kirjatilaukset@hoseami.org. Jos haluat samalla tilata muita tuotteitamme tai sinulla on kysymyksiä tai muuta asiaa, voit jättää lyhyen viestin kaavakkeessa olevaan lisätietoja-ruutuun. Voit tutustua muihin myytävänä oleviin tuotteisiimme ja tilata ne myös sillä sivulla olevan tilauskaavakkeen kautta. Kiitos!

Englanninkielistä versiota ei saatavilla!

Olemme pahoillamme, mutta kaavakkeessa ei voi käyttää ä- ja ö-kirjaimia ohjelmasta johtuvista syistä.

Tilaan kirjaa

Suomenkielisena kpl

Englanninkielisena kpl

Haluan uutiskirjeen (ilmainen) X

Nimi*

Osoite*

Puhelinnumero

Sahkopostiosoite*

Lisatietoja

Please enter the phrase as it is shown in the box above.  

Voit myös halutessasi lähettää ylläolevat tiedot sähköpostiosoitteeseemme kirjatilaukset@hoseami.org. Kirjat toimitetaan antamaasi postiosoitteeseen ja ne maksetaan postiennakolla.

Lämmin kiitos tilauksestasi!

 

©2009-2024 Hosea Ministry International Ltd