Wednesday, November 29, 2023
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry InternationalROYN TODISTUS PARANTUMISESTA
(19/12/2009)

Nimeni on Roy. Olen ammatiltani puutarhuri. Oikea jalkani vahingoittui työpaikalla tapahtuneessa onnettomuudessa ja olin sen tähden pitkään sairaslomalla, sillä kipu jatkui viikko viikon jälkeen. Kaiken kaikkiaan olin 6 kuukautta sairaana ja kykenemätön töihin tai edes kävelemään kunnolla. Useat lääkärit tutkivat jalkani moneen kertaan ja jossain vaiheessa he jopa arvelivat, että selän hermot olivat kenties vammautuneet onnettomuudessa ja siten olisivat syylliset jalkani tuskalliseen kipuun. Hermoratani kuvattiin ja tehtiin jos minkälaisia testejä, mutta jalan tuskalliseen kipuun ei löydetty syytä eikä parannuskeinoa. En voinut kävellä vaan linkutin eteenpäin, sillä jokainen pienikin liike sattui.

Minun oli pakko käyttää kävelykeppiä, jonka avulla yritin helpottaa liikkumistani. Minulle annettiin myös vesiterapiaa, joka helpotti oloani jonkin verran, mutta ei parantanut jalkaani. Aloin jo ajatella, että joutuisin jäämään sairaseläkkeelle, sillä puutarhurin ammattia ei kykene harjoittamaan ilman tervettä jalkaa.

Eräänä iltana menin Anne Miettisen kokoukseen, jossa oli myös toinen pastori Samoan saarelta. Kokouksessa rukoiltiin jalkani parantumista. Anne kehotti samoalaista pastoria koskettamaan jalkaani ja rukoilemaan tiiminsä kanssa, että parantuisin täydellisesti. Rukouksen aikana tunsin, miten lämpövirta liikkui jaloissani. Se oli kuin energiavirta, joka pakotti minut juoksemaan. Juoksin edestakaisin kokoushuoneessa ja ryntäsin vauhdilla portaita ylös ja syöksyin taas alas. Mitään sellaista en ollut pystynyt tekemään viimeiseen puoleen vuoteen.Seuraavan viikon aikana tunsin vielä jalassani tietynlaista kipua ja arkuutta, vaikka kykenin jo kävelemään täysin normaalisti. Päätin mennä uudelleen Annen kokoukseen. Hän rukoili ja käski kipua häipymään Jeesuksen nimessä, ja se hävisi siinä silmänräpäyksessä. Pystyin heti tämän jälkeen palaamaan työhön ja jalkani on siitä pitäen ollut aivan normaali. Ilman Jeesuksen parantavaa voimaa olisin nyt työkyvyttömyyseläkkeellä.

1.11.2009 Roy, Brisbane, Australia

 

©2009-2023 Hosea Ministry International Ltd