Tuesday, May 21, 2024
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry InternationalHAMMAS PARANTUI MAMBURAOSSA ANNEN MATKAN AIKANA
(19/12/2009)

Eräänä iltana olin juuri lopettanut saarnani ja rukouspalvelu oli alkamassa, kun salin etuosaan juoksi nuori mies pitäen kättään pahasti turvonneen poskensa päällä. Hänellä oli kyyneleet silmissä kivun tähden, ja hän valitti ääneen. Mies kertoi kärsivänsä niin kovasta hammaskivusta, ettei hän enää mitenkään kyennyt olemaan huutamatta. Saatoin yhdellä silmäyksellä nähdä, että hän kärsi kauhistuttavasta kivusta.

Asetin käteni miehen poskelle ja rukoilin, että hammas ja sen juuret parantuisivat Jeesuksen nimessä, mutta mies valitti edelleen tuskaisesti. Kun kysyin, lähtikö kipu, hän vain pudisteli päätään. Yhtäkkiä suutuin tilanteesta ihan tosissani ja taisin kiljaista vähän liiankin lujaa: ”Nyt sinä hammaspiru kyllä lähdet Jeesuksen nimessä!” Mies tuijotti minua ällistyneenä. Sitten hän totesi: ”Lähti se”, ja alkoi nauraa.

Näin hänet myöhemminkin kokouksissa ja hammas oli todellakin parantunut. Miehellä ei enää ollut mitään kipuja eikä turvotusta. Länsimaissa hammaskipuun löytyy helposti parannuskeino, mutta köyhällä ei ole varaa hammaslääkäriin, jos sellaisia edes on paikkakunnalla. Tämän takia Filippiineillä näkee usein hampaattomia suita tai sitten suussa keikkuu enää pari kolme jäljelle jäänyttä tummunutta hammasta.


TOINEN HAMMASTARINA BRISBANESTA

Vuosia sitten, kun pidin kokousta Brisbanessa, sisään käveli nuori mies, joka valitti kovaa hammassärkyä. Hänen poskensa oli turvonnut ja hän kertoi, että hampaiden juurissa oli mätää. Vaikka kipu oli sanoinkuvaamaton, hän pelkäsi hammaslääkäriä niin paljon, ettei uskaltanut mennä vastaanotolle. Hän myös kertoi, ettei hänellä olisi rahaakaan niin suureen remonttiin, minkä hänen hampaansa nyt tarvitsi.

Asetin käteni posken päälle ja rukoilin. Samassa tunsin selkeän hammaslääkärin vastaanottohuoneen tuoksun ja nuuhkin ällistyneenä ilmaa. Olin niin hämmästynyt, että kyselin muiltakin, tunsivatko he huoneessa jonkin tuoksun vai oliko tämä kenties jokin harha-aistimus. Muutama muukin nyökkäsi ja kertoi haistavansa ihan saman tuoksun, joten päättelimme, että taivaallinen hammaslääkäri oli asialla. Mitä hyvänsä se oli, miehen hammas tuli korjatuksi.


 

©2009-2024 Hosea Ministry International Ltd