Wednesday, November 29, 2023
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
2.04.2022

img2apr2022news.jpg
UUTISKIRJE

Huhtikuu

2022


HOSEAN UUTISKIRJE HUHTIKUU 2022

Rakkaat ystävät,

Jälleen on paljon ehtinyt tapahtua missiossa!

Armeijan kommandojoukot toivat 39 aktiivista NPA-terroristia Mamburaon koulullemme. Terroristeihin kuuluu 20.000 jäsentä, joista nämä 39 antautuivat. Jos heidän lähtönsä tulee ilmi, heidät tapetaan. He tietävät voivansa kuolla minä päivänä tahansa. Armeija vietti kaksi viikkoa kaupungissa varmistaakseen Hosean turvallisuuden, sekä myös tämän jälkeen, ettei tule kostoiskua.

Tämä saattoi olla viimeinen kerta, kun nämä terroristit ja heidän perheensä kuulevat evankeliumin, koska he eivät voi näyttäytyä julkisilla paikoilla enää koskaan tai tulla kirkkoon. Rukoilkaa pastori Sonion, koulumme, kaupungin ja Nathanin puolesta, koska nämä ovat olleet näkyvästi esillä tässä operaatiossa, joka edelleen jatkuu. Mamburao oli jo aiemmin kymmenen vuotta terroristien hallussa silloin, kun aloitin lähetystyön saarella. Jumala antaa juuri nyt sieluja myös saatanan joukko-osastoista. Olemme kokeneet nyt jo sadonkorjuuta kaikissa seurakunnissamme ja herätystä heimojen luona.

Jos terroristit kuulevat, että koulullamme on ollut NPA-terroristeja, he eivät tunne armoa vaan hyökkäävät. Ennen kaikkea he haluavat teloittaa nämä heidän riveistään pois lähteneet henkilöt. Tämän vuoksi operaatio oli pidettävä salassa, myös Hosean turvallisuuden tähden. Ihmiset kaupungissa eivät tienneet, miksi armeija oli vallannut koko kaupungin raskaasti aseistettuna. Kaupunkilaiset eivät tienneet sitäkään, että tavallisten ihmisten joukossa oli myös siviilipukuisia armeijan miehiä.

Opettajamme olivat ymmärrettävästi ensin peloissaan siitä, miten meidän kävisi. Hyvin pian he ymmärsivät, kuinka tärkeätä on julistaa pelastusta myös näille sydämeltään kovettuneille tulijoille. Heitä oli eri ikäluokista, mukana myös naisia. Terroristien luokituksessa nämä 39 ovat kenraaleita ja komentajia, eli valiojoukkoa (jalkaväki on sitten asia erikseen). Nämä järjestöstä paenneet ovat nähneet, ettei monien kymmenien vuosien terrorismi ole tuottanut tulosta, vaan ainoastaan murhia ja jatkuvia sotia. NPA:n ylin johtaja on nainen, ja hän johtaa NPA:n terrorismia Hollannista käsin. Tämäkin on
lisännyt katkeruutta ja vihaa, koska nämä aluejohtajat taistelevat armeijaa vastaan surkeissa olosuhteissa vuorilla ja viidakoissa, mutta NPA-päällikkö asuu vieraan maan yltäkylläisyydessä.

Mindoro-saaren armeijan päällikkö oli tyytyväinen tulokseen, ja operaatioon seuraa jatkoa. Terroristit perheenjäsenineen yöpyivät koulullamme sijoitettuina eri luokkahuoneisiin. Seminaarin jälkeen illalla henkilökohtainen keskustelu sai heidät avautumaan kohtalostaan. Jumala on nyt avannut tietä ennen tavoittamattomille alueille!

apr2022imga01.jpg

Heimo Lapsia

Ruuanjakelu köyhille jatkuu entuudestaan evankeliumille tavoittamattomilla alueilla. Nämä alueet ovat terroristien asuinalueita, siksi armeija tekee yhteistyötä kanssamme ja liikkuu mukanamme, ja he käyvät jo edeltä varmistamassa turvallisuuden. Meillä on todella laaja kenttä, eikä työ lopu!

apr2022imgf1.jpg

Ruokajakelu köyhille

TONGA

VRukoilkaa Tongan Vava'u saaren puolesta! Tulivuoren purkauksen jälkeen Elon Musk avasi yhteyden satelliitin kautta, koska kaapelin korjaus kestää 9 kuukautta. Tällä tavalla pankkitoiminta Tongalla on myös avautunut uudelleen, ja olen saanut avustukset perille. Toisen koulumme lattia hajosi myös kaiken kaaoksen keskellä. Saari säästyi tsunamilta, mutta ei tuhkasta eikä purkausta seuranneesta maanjäristyksestä. Kun avustuslaiva viimein tuli saarelle, se toi avustustyöntekijöiden mukana koronan omicron-muunnoksen (saarelaiset ovat kyllä rokotettuja). Saari on säilynyt kaksi vuotta Covid-19 virukselta.

Tämän jälkeen kiinalaiset lähettivät avustuksena liharuokaa, joka annettiin saaren kiinalaiskauppaan. Liha oli kuitenkin pilaantunutta, ja ihmiset saivat ruokamyrkytyksen. Vielä pahempaa oli tulossa: lihan jakelun mukana tuli sikainfluenssavirus, ja nyt se sairastuttaa ihmisiä! Samaan aikaan alkoi lapsilla tuhkarokkoepidemia. Ajoittaiset maanjäristykset heiluttavat edelleen saarta aivan samoin kuin Mindoron saarta: sinne iski myös 6,4 asteikon maanjäristys, joten niin sanottu "tulilinja" (Ring of Fire) on herännyt taas elämään. Se jatkoi matkaansa tämän jälkeen
Japaniin. Onneksi selvisimme suuremmitta vahingoitta!

Iloitsemme kuitenkin uusista tulokkaista ja sadonkorjuusta, se on ollut mahtava: ihmiset etsivät pelastusta, kaikki seurakuntamme ovat täynnä! Samoin alkuperäisheimoissa on alkanut herätystä.

 

Runsain Siunauksin

Anne

anne-sign.jpg

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2023 Hosea Ministry International Ltd