Thursday, September 24, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
2.08.2017

img2aug2017news.jpg
UUTISKIRJE

ELOKUU

2017


UUTISKIRJE ELOKUU 2017

Heippa, kaikki rakkaat ystävät!

Jälleen on palattu Australiaan Euroopan-matkalta, uskoakseni monin tavoin hengellisesti rikkaampana. Ehkä voisin toistaa Paavalin sanat Efeson seurakunnalle 1:17 - 18. Paavali rukoili, että seurakunta voisi saada viisauden ja ilmestyksen hengen ja että ennen kaikkea heidän sydämensä silmät olisivat valaistut.

Paavali itse oli tullut tienristeykseen, jossa hänen elämänsä kokonaan muuttui Damaskon tiellä. Hän sokeutui kolmeksi päiväksi, ja kun hänen näkönsä palautui, kaikki oli muuttunut. Paavali oli kuin tullut erilaiseen maailmaan, mikä tarkoitti, että siitä hetkestä lähtien hän näki asiat eri tavalla. Jumala riisui suomut Paavalin silmiltä, siksi maailma näytti erilaiselta eikä hänen elämänsä enää ollut sama kuin ennen. Siitä päivästä lähtien Paavali näki vain Kristuksen..

Omalla kohdallani palvelutehtävässäni jokin on myös muuttunut. Yksinkertaisin sanoin sitä on vaikea selvittää, voisin paremminkin kysyä jokaiselta: ”Onko sinun elämäsi tullut tienristeykseen, jossa vanha tie on päättynyt ja uusi alkamassa?”
Tässä tienristeyksessä haluaa nähdä Kristuksen suuruuden, Hänen mahtavuutensa. Siinä suomut putoavat silmiltä, ihminen näkee vain Kristuksen, tämän maailman humu hämärtyy, ja oma identiteetti sulautuu Kristukseen.

Paavali joutui uskonsa tähden kärsimään ja vankilaan, ja vain siksi, että hän uskalsi saarnata Jumalan Sanaa. Hän kirjoitti elämästä
Hänen kanssaan, joka on näkymätön. Paavalin kirjoituksista kuultaa läpi hänen kärsimystensä tuoksua, mutta myös Pyhän Hengen tuoksu. Voisi kysyä: tuleeko sinusta Pyhän Hengen  tuoksu - vaiko aromi, joka on tästä  maailmasta?

imgaug2017imgb01l.jpg imgaug2017imgb02l.jpg imgaug2017imgb03l.jpg
Rakennus Lähikuva Rakennus katto
Rakennus Sisäkuva

Uskon, että vielä nousee sukupolvi, joka elää vain Kristukselle, niin kuin Eenok. Hänen hengellinen elämänsä vaikutti hänen fyysiseenkin elämäänsä muuttavasti. Eenok on esimerkki tulevasta seurakunnasta, joka kulkee lähellä Jumalan sydäntä. Hep. 11 kertoo miehistä ja naisista, uskon sukupolvesta, jotka kulkivat kärsimysten ja koetusten kautta, mutta heidän uskonsa piti, koska
he eivät katsoneet tähän näkyvään maailmaan vaan näkymättömään, joka oli heille todellisempi. He olivat todistus maailmalle uskosta. Olemmeko me tätä uskon sukupolvea vai tyydymmekö olemaan sohvaperunoita? Seurakunta ei ole tarkoitettu uskovien varastohuoneeksi, jossa heitä säilötään tulevaa käyttöä varten, sillä säilöttyyn tulee hyvin pian eilisen päivän leima. Meidät on tarkoitettu käyttöä varten ja lähtemään liikkeelle, tekemään osuutemme Jumalan valtakunnan hyväksi. Jumalan juhlapöydässä on monenlaisia ja -muotoisia astioita, pieniä ja suuria, mutta jokaisella on tarkoituksensa.

imgaug2017imgb01ab.jpg
Heimo sai vaatetta ja kenkiä

Itse koin jotain aivan uudenlaista tämän kesän kierroksella, niin kuin olisi joutunut uimaan syvemmissä vesissä. Joskus uinti oli raskasta, toisinaan virta vei nopeasti uusiin asioihin Jumalan läsnäolossa. Entistä enemmän tapahtui kokouksissa fyysisiä parantumisia, joista iloitsin. Jumala ei katso kokoon, ikään, rotuun tai kuka on oikeaoppisempi. Kun ihminen kokee sairaudesta parantumisen, asiat loksahtavat paikalleen epäilijänkin jumalasuhteessa. Ihminen kokee oman Damaskon tienhaaransa, jossa suomut putoavat silmiltä ja hän alkaa nähdä Jumalan suuruuden Uskon, että nämä ihmeet vain lisääntyvät. Tämä on vasta alkua, siksi minusta tuntuikin, että aika loppui taas kesken. Sydän riemuitsee, kun näkee, kuinka kuulo palautuu korviin tai sokeutunut silmä näkee jälleen, kuinka syöpäsolut katoavat ja siitä on todiste lääkäriltäkin, kuinka kovat kivut häviävät ja pysyvät myös poissa. En voi ymmärtää, kuinka joku voi vastustaa kivuista kärsivän henkilön parantumista! Jos parantuminen kelpasi Jeesukselle, sen on kelvattava myös meille.

Ennen Suomeen lähtöä näin Suomen kartan, jota enkeli lakaisi pitkällä varsiluudalla puhtaaksi. Pöly ja roskat vain lentelivät, kun luuta heilui. En tasan tarkkaan tiedä enkä osaa selittää, mitä se tarkoitti, koska en tunne niin hyvin suomen hengellistä karttaa. Tämän voi paremmin selvittää joku toinen. Minä tunnen tarkemmin Australian ja Aasian joittenkin osien hengellistä karttaa. Yhdestä asiasta olen kuitenkin varma: tämä maailma tarvitsee kipeästi Kristusta ja Jumalan puhdistavaa luutaa.

imgaug2017imgv01a.jpg
Heimolainen juhla asussa

Filippiinit

Uusi kouluvuosi alkoi Hosea-kouluissa kesäkuussa.Koulujemme suosio on kasvanut, ja kaikkia lapsia emme voi ottaa sisään, sillä tilat eivät ole siihen riittäviä. Valtio myös määrää, kuinka monta koulukasta saa olla luokassa, vaikka valtion omissa kouluissa ei aina piitata oppilasmääristä ja luokat ovat ylikansoitettuja. Pienet koulukkaat ovat kaikki tulleet minulle ihan valtavan rakkaiksi - olenkohan alkanut jotenkin ”mummoutua”?

Motellin / kokkikoulun rakennustyöt olivat muutaman kuukauden pysähdyksissä varojen puutteen tähden, ja töitä jatkettiin vain muutamalla miehellä, sen mukaan kuin materiaaleja oli jäljellä. Nyt pystyimme taas lähettämään lisää varoja, jotta työt voivat jatkua. Kunpa joskus voisikin tehdä jotakin yhdellä rysäyksellä ja saada kerralla kaiken valmiiksi! Joskus on olo kuin Pietarilla, joka oli koko yön kalastanut, mutta kalaa ei näkynyt, kunnes tuli Jeesus ja sanoi, että heitä verkot apajalle. Vaikka kalaa ei ollut näkyvissä, Pietari teki käskyn mukaan ja heitti verkot veteen. Sen tehtyään hän sai suuren saaliin, sillä Jeesus puhui ihmeen tapahtuvaksi ja Pietari totteli ja astui ihmeeseen. Oma ihmeemme on se, että jo vuodessa olemme saaneet rakennuksen jopa pystyyn.

Olemme myös saaneet elää Jumalan siunauksen alla lähetystyössämme. Työ on mennyt vauhdilla eteenpäin, ja sen hedelmät ovat olleet hyviä. Nuorten herätys myös etenee saarella, uusia nuoria tulee koko ajan uskoon ja Norjan-poikamme sekä Suomen tiimi ovat jälleen lähdössä joulukuuksi työtä jatkamaan. Itse vien sitä ennen ranskalaistiimin työkentälle. Voin kirjaimellisesti todeta, että kyynelillä ja vaivannäöllä on siemen kylvetty ja iloiten saadaan nyt niittää tuloksia. Toki työ ei koskaan lopu. Kun vanha on saatu hyvälle mallille, aina on uusia haasteita, joihin pitää rynnätä. Sotilaat eivät jouda loikoilemaan taistelukentällä.

Siunauksin, Anne

 

anne-sign.jpg

 

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd