Wednesday, November 29, 2023
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
5.12.2022

img5thdec2022news.jpg
UUTISKIRJE

Joulukuu

2022


HOSEAN UUTISKIRJE JOULUKUU 2022

PAPUA-UUSI-GUINEA

Hosean Papua-Uusi-Guinean työ kasvaa pikkuhiljaa. Jumala on osoittanut voimansa tehden ihmeitä ja parantaen ihmisiä erilaisista sairauksista. Papualla on paljon noituutta; seurakuntamme joutuvat taistelemaan noituutta, poppamiehiä ja pakanuutta vastaan. Engassa, jossa sijaitsee pääseurakuntamme, on nyt vapautettu seitsemän noituuteen sekaantunutta henkilöä sielunvihollisen voimista. He ovat tulleet uskoon ja palvelevat nyt Jeesusta Kristusta! Herra käyttää väkevästi Hosean pastoria Sauan Emecia. Eräs näistä vapautetuista oli kuin suoraan Raamatun kertomuksesta: hänessä oli leegio demonihenkiä, joista hän vapautui.

(Mark. 5:9) Ja Jeesus kysyi siltä: "Mikä on nimesi?" Niin se sanoi hänelle: ”Legio on minun nimeni, sillä meitä on monta.” (Mark. 5:15) Ja he tulivat Jeesuksen luon ja näkivät riivatun, jossa oli ollut legio,
istuvan puettuna ja täydessä ymmärryksessään; ja he peljästyivät.

Monet syöpäsairaat ovat saaneet myös kokea täydellisen parantumisen! Ihmisiä on tullut uskoon, kun he ovat nähneet Jumalan voimalliset teot.

dec2022imga01.jpg

Lapsia Hosea missiossa

TONGA

Tongan Vava'un saari on kokenut kovia: jo toinen tulivuoren purkaus Vava'un saariryhmässä aiheutti 7,5 asteen maanjäristyksen ja jälkijäristyksiä. Myös tsunamista oli varoitus, mutta saari säästyi. Opettajamme olivat valmiina evakuoimaan lapset saaren sairaalaan, koska sinne on lyhyt matka koulustamme. Olemme kokeneet monia katastrofeja ja epidemioita, ja viimeisimmät virukset ovat koetelleet saaren lapsia.

Sairaalan apu on Panadol-tabletti, muuta ei ole antaa. Vastoinkäymisistä huolimatta oppilaamme ovat selviytyneet opinnoissa kiitettävästi ja oppineet lukutaidon. Näin ei ole valtion kouluissa. Opetusministeriö
on huolissaan Tongan lasten lukutaidottomuudesta, ja niinpä se on määrännyt esikoulun kaikille pakolliseksi. Samalla ministeriö määräsi koulut valtiollisiksi. Yksityiskoulut saavat toimia vain, jos ne omistavat koulurakennuksen ja tontin. Me olemme vuokralla, samoin kaikki muut kymmenen yksityistä esikoulua Tongan Tapu -pääsaarella.

Helppo toteuttaa? Ei suinkaan, sillä tonttimaata ei ole myynnissä. En voi kertoa asiasta muuta kuin että korruptoituneet viranomaiset ovat myyneet maata salaa tuplahintaan idässä sijaitsevalle kansakunnalle, joka on lahjonut Tyynen valtameren köyhiä saaria itselleen sotilaallisiin tarkoituksiinsa.

Rukoilkaa, ystävät, Jumalan ihmettä tässä asiassa! Tarvitaan jälleen ihme siihen, ettei saaremme ainoaa kristillistä koulua lopeteta. Olemme tehneet työtä Vava'ussa jo parikymmentä vuotta ja selviytyneet kaikenlaisista mahdottomista asioista Jumalan ihmeitä tekevän voiman avulla, niin että Kristusta on voitu julistaa. Rukoilkaa, että Jumala antaisi Tongaan herätyksen!

dec2022img01p.jpg

Hosea koulu oppilas

FILIPPIINIT

Iloitsen Jumalan suosiosta Filippiineillä! Hosea kasvaa vauhdikkaasti, ja meillä on jo seurakunnassa tilan ahtautta. Sieluja pelastuu jatkuvasti, ja olemme järjestäneet kastetilaisuuksia uusille uskoville.
Jumala on parantanut sairaita, ja Hosean koululaiset ovat selvinneet upeasti valtion pakollisista testeistä. Kiitos myös opettajille tehokkaasta opetustyöstä! He ovat jaksaneet julistaa evankeliumia
syrjäisillä alueilla, ja sukkuloida koronan ja luonnonkatastrofien läpi.

dec2022img01dnb.jpg

Hosea koulu oppilas

Kiitän kaikkia lahjoittajia ja esirukoilijoita! Rukoilen päivittäin puolestanne. Pyydän Herran suosiota ja siunausta yllenne: olette arvokkaita työn rakentajia.
Kiitos kaikille Hosean yhteistyökumppaneille! Jumalan ihmeitä tekevä voima kantakoon teidän elämänne voittoon Kristuksessa.

Suosittelen jokaiselle joululahjalukemiseksi uusinta kirjaani, jonka nimi on "Pitkä passi, evankelistan matkapäiväkirja”. Kirja kertoo Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta; Hänen voimansa ei ole vähentynyt, vaan se toimii myös tänään.

Siunauksin, Anne

anne-sign.jpg

 bookinfo22.jpg

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2023 Hosea Ministry International Ltd