Wednesday, November 29, 2023
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
7.02.2022

img7feb2022news.jpg
UUTISKIRJE

Helmikuu

2022


UUTISKIRJE HELMIKUU 2022

ALKUVUODEN KUULUMISIA HOSEALTA

Merkittäviä parantumisia on jälleen tapahtunut saarellamme! Hosean pastori Billy Balsamo ei aikaile rukoilla sairaiden puolesta, vaikka se näyttäisi inhimillisesti mahdottomalta: äskettäin tautivuoteesta on noussut kaksi halvaantunutta henkilöä. Eräs nainen oli maannut halvaantuneena jo 5 kk. Hänen munuaisensa olivat myös pettäneet ja kivut olivat kamalia. Naapuri sääli halvaantunutta ja pyysi pastori Balsamon naisen kotiin. Rukouksen jälkeen nainen pystyi istumaan, hänen kipunsa poistuivat ja hän nousi
kävelemään. Hän on nyt terve ja hänen kehonsa toimii normaalisti. Tässäkin oli todellinen Jumalan ihmeteko tänä päivänä!

Uusin seurakunta Cabacungassa on täynnä: osa ihmisistä ei mahdu sisälle, vaan he ovat ulkona. Brother Boy Hoseasta keräsi naapurustosta tuoleja lainaksi, ettei heidän tarvitsisi maassa istua. Nuorten kokoukset ja lasten kokoukset ovat myös täynnä, joten herätys jatkuu. Myös Mamburaon seurakunta on täynnä, sillä ihmiset kaipaavat Jumalaa! He ovat nähneet, kuinka Jumala toimii. Samoin kahden vuoden ruuanjakotehtävämme on tuonut tulosta. Yksikään muu kirkko kuin Hosea ei ole pitänyt saarella huolta nälkäisistä, viruksen tähden työttömiksi joutuneista köyhistä alueista, ja tämä sana on nopeasti levinnyt koko saarella. Tieto asiasta on tuonut seurakuntaan myös vauraampaa väkeä, joka haluaa olla mukana toimivassa seurakunnassa. Kiitos kaikille lahjoittajille, myös Nathanille Norjasta! Hän on omalta osaltaan ahkeroinut varoja tähän tehtävään.

feb2022imgn1.jpg feb2022imgn2.jpg

Nainen 5 kk. halvaantuneena, munuaiset 

myös parantuivat

Osittain halvaantunut mies  parani ja nyt kävelee

Poliisin ja sen armeijaosaston avulla olemme julistaneet evankeliumia syrjäisillä uusilla alueilla. Armeija käy edeltä varmistamassa turvallisuuden, koska nämä ovat terroristialueita. Näin Jumala on antanut mahdollisuuden kaikille kuulla pelastussanomaa.

Hope-vuoren heimon koulukkaat on siirretty Cabacungan seurakuntaan, koska rankkasateet tekevät vuoripolut mahdottomiksi nyt kulkea. Uskossa ryhdyimme koulurakennuksen rakennuspuuhaan, koska koulu toimi pienessä ruohomajassa, joka ei suojaa sateilta, ja seurakunnan tonttialue on laaja. Kun heimolapset tulivat sinne, alueen muutkin lapset huomasivat: ”Hei, Hosea-koulu tuli!” Hekin halusivat mukaan, joten koulun rakentaminen tuli kiireelliseksi. Eiköhän tästäkin urakasta jotenkin selvitä! Aina kun luulee, että nyt homma on ohi ja pääsee hetkeksi huokaisemaan, niin jo kaatuu uusi projekti eteen.

feb2022imgn3.jpg

Cabacungan srk. ihmiset etsivät pelastusta

Monet tietävät jo Tongan tulivuoren purkauksesta, tsunamista ja maanjäristyksestä. Tongan pääsaari tuhoutui ja kolme muuta saarta. Olimme epätietoisia, miten koulumme Vavau'u-saarella kävi. Yhteydet Tongalle ovat poikki, koska kaapeli rikkoutui. Sen korjaus kestää viikkoja, sillä kaapeli iskeytyi koralleja vasten ja rikkoutui useista paikoista. Mutkien kautta sain tiedon, että Vavau'un saari on säilynyt tsunamilta, ja koululaiset ja kaksi rakennusta ovat säilyneet. Tuhkavahingoista en tiedä; kerron lisää, kun yhteys palautuu. Kiitän esirukouksesta Tongan työmme puolesta. Rukouksenne tuottivat tuloksen!

Mindoron saari on nyt vapaa koronaviruksesta, ja karanteenit on poistettu. Nathan matkustaa nyt vuorostaan Filippiineille. Vähitellen elämä normalisoituu. Maaliskuussa on presidentin vaalit ja rukoilemme uskovaa presidenttiä, sillä kansa on kärsinyt jo tarpeeksi katastrofeissa.

feb2022imgn4.jpg

TONGAN, Vavau'u Hosea  koulumme oppilaita

Siunaukset kaikille, jotka muistatte työtämme rukouksin ja olette tukeneet
evankeliumin työtä; olette upeita!

Siunauksin, Anne

anne-sign.jpg

 

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2023 Hosea Ministry International Ltd