Wednesday, May 27, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Tuoreimmat uutiset Filippiineiltä
3. lokakuuta 2009


Kaikki kuvat on otettu Aromasta, koulumme välittömästä läheisyydestä


Trooppinen myrsky Ketsana aiheutti syyskuun lopussa pahoja tulvia
Filippiineillä. Erityisen kovasti kärsi pääkaupunki Manila, muttamyös Mamburaossa eletään tulvien tuoman tuhon keskellä. BBC:n raporttienmukaan tulvat aiheuttivat ainakin 240 ihmisen kuoleman.


Pastori Edwin Sonio, joka on Mindoron saarella sijaitsevienFoursquare-kirkkojen johtaja ja joka on tiiviissä työyhteydessäAnnen kanssa, lähetti hänelle sähköpostiviestin hetitietokoneyhteyksien avauduttua 3. lokakuuta.

Hei!

Me täällä Filippiineillä tulemme muistamaan hyvin syyskuun 25-26. päivät sekä niiden jälkeisen ajan. Melkein kahden kuukauden sateiden jälkeen voimakas taifuuni iski meidän alueellemme viime viikolla. Aromassa (slummikylä Mamburaon alueella Mindoron saarella) ihmiset kärsivät tulvien kourissa. Joillakin heistä eiole enää mitään syötävää. Koulua ei pidetty lähes viikkoon pahojen tulvien takia. Monet lapset sairastuivat flunssaan ja yskään. Ehkä olet kuullut uutisista, millainen tilanne täällä on.


Meidän maamme on nyt tuhoaluetta. Riisin ja vihannesten hinnat
kohoavat... toreilla ei ole enää kaloja tai vihanneksia myytävänä... emme kykene ostamaan ruokaa, koska hinnat ovatkohonneet erittäin korkeiksi. Meidän veljemme ja sisaremme syövät kerran päivässä... ja sateet ovat jatkuneet tähän saakka. Kalastajat eivät voi lähteä merelle, ja maanviljelijöiden sadot ovat tuhoutuneet kaksi kuukautta jatkuneiden sateiden takia.Vaihtoehtoja ei ole.

Eilen satoi jälleen hyvin voimakkaasti, koska toinen taifuunisaapui alueelle. Jotkut lähtevät kotoaan mennäkseen turvaanylävämmälle alueelle.

Rukoile puolestamme, sillä me kärsimme tämän tuhon seurauksista.
Kerron tästä tilanteesta Sinulle, sillä olemme ystäviä ja oletsisaremme Kristuksessa. Pyydän apuasi erityisesti tänne Mamburaoonja Aromaan, koska meidän kirkkomme ei kykene taloudellisestiauttamaan, seurakuntamme tulot ovat erittäin pienet. Pyydän apuasi,minkä verran hyvänsä vain voit antaa, arvostamme sitä suuresti.


Jos voit auttaa meitä, niin ostamme riisiä, nuudeleita ja lääkkeitä
ja jaamme niitä perheille. Tällä hetkellä en kykene auttamaan,koska olen itse samassa tilanteessa ja täysin riippuvainen Jumalanarmosta. Tiedän, että Sinä rakastat ja välität, ja sinulla onrakastava sydän ihmisiä kohtaan. Niinpä kirjoitan tämän kirjeen,jotta tietäisit, millainen tilanteemme täällä on. Kiitoksethuolenpidostasi ja rakkaudestasi. Me rukoilemme palvelutehtäväsipuolesta.


Jumala siunatkoon Sinua.

Rukouksin,

Pastori Edwin Sonio

Hosea Ministry International lähettää hätäapua pastori Soniolle,
hänen seurakunnalleen ja koululaisten perheille, jotka ovat suuressa kriisissä.

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd